Mens

Als kmo-bedrijfsleider zorg jij er meer dan wie ook voor dat je bedrijf vooruit- of net achteruitgaat. Het is daarom belangrijk dat jij als mens goed in je vel zit, vertrouwen uitstraalt en een duidelijk plan voor ogen hebt. Bij mensgerichte business coaching focussen we op jou als mens en luisteren we naar jouw noden en verwachtingen in je rol als bedrijfsleider. Op basis daarvan geven we je advies en begeleiden we je met business coaching om zowel jou als jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

cobofisk-lifestyle126346

Onze bouwstenen

Business coaching

Om je werknemers te kunnen coachen, moet je eerst jezelf door en door kennen. Haltra840 helpt je om jouw persoonlijke waarden en normen te ontdekken en zo de beste versie van jezelf te zijn.

Lees meer over coaching

Conflictbemiddeling

Onze ervaren mediators nemen de rol van neutrale partij aan bij conflicten op de werkvloer. Zo komen we tot een constructieve oplossing en reiken we je handvaten aan om ook zelf aan de slag te gaan bij conflicten.

Lees meer over conflictbemiddeling

Sparring

Out-of-the-box denken: velen zien er de voordelen van in, maar het is best spannend en soms beangstigend om te doen. Als externe partij challengen wij de status quo en fungeren wij als prikkelend klankbord.

Lees meer over sparring

Communicatie

Communication is key. We weten het allemaal, maar er wordt zelden actief mee aan de slag gegaan. Wij helpen je een goede communicatiestrategie op te stellen voor efficiënte interne en externe communicatie.

Lees meer over communicatie

Klaar voor mensgerichte business coaching?

Ben je benieuwd hoe we jou en je medewerkers doen groeien als mens en zo ook jouw bedrijf doen groeien? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een gratis kennismakingsgesprek aan met een van onze ervaren medewerkers.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
haltra31698