Sparring

Als bedrijfsleider ben je waarschijnlijk zo goed als altijd met je bedrijf bezig. Een factuur die nog moet opgemaakt worden of een bestelling opvolgen die niet werd geleverd. Er is altijd wel wat te doen. Maar neem je ook de tijd om even stil te staan bij wat je doet en hoe je het doet? Durf je out-of-the-box te denken en toets je je ideeën af met een externe partij? De frisse blik van iemand die jou of je bedrijf nog niet kent kan wonderen doen om bedrijfsblindheid tegen te gaan. Daarom proberen wij een klankbord te zijn voor ondernemers.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

haltra32010

Waarom heb je een sparringpartner nodig?

Stilstaan is achteruitgaan, maar als drukbezette bedrijfsleider is het niet altijd makkelijk om na te denken over hoe je stappen vooruit kan zetten. En als je wel ideeën hebt, kan het handig zijn even de mening van iemand anders te vragen: een klankbord voor ondernemers dus. Een outsider helpt je ook om out-of-the-box te denken en neemt je mee in een helikopterview. Je kan zodanig betrokken zijn in je eigen bedrijf dat je mooie kansen niet opmerkt. Een externe sparringpartner voor ondernemers heeft ook geen belangen in je bedrijf. Daardoor voelt hij bepaalde belemmeringen niet die werknemers wel voelen.

The riskiest thing we can do is just maintain the status quo.

(Bob Iger, Amerikaans zakenman)

Dankzij onze jarenlange ervaring in het bedrijfsleven in verschillende functies en met behulp van ons groot netwerk zijn we uitstekende analytische en kritische denkers geworden. Bij Haltra840 stellen we steeds de juiste vragen om je te laten reflecteren over jezelf en je bedrijf. We proberen je daarbij te prikkelen om de zaken ook eens vanuit een andere invalshoek te bekijken. Je hebt namelijk als ondernemer niets aan een klankbord dat geen tegengas durft geven.

Voordelen van een klankbord

haltra31974
Meer rendement halen uit inspanningen.
Een klankbord focust enkel op de toekomst. Het verleden is het verleden.
Een frisse wind helpt je jezelf en je bedrijf vanuit een ander perspectief te zien.
Regelmatig sparren voorkomt dat je in oude – negatieve – gewoontes vervalt.

Doe jij ook een beroep op ons als klankbord?

Laat onze professionals met een nieuwe bril naar jou en je bedrijf kijken en realiseer op die manier meer groei. Of laat ons jou in contact brengen met andere ondernemers in de regio Oost- en West-Vlaanderen: ervaringsdeskundigen in jouw business. Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
haltra31698