Manager

Managers van kmo’s moeten niet alleen kennis hebben van zakendoen en relevante wetgeving. Ze hebben ook een voorbeeldfunctie op vlak van bijvoorbeeld leiderschap en communicatie. De rol van de leidinggevende beïnvloedt ook het functioneren van de medewerkers. Een goede manager zie je niet, hij/zij fungeert niet als baas maar als gids van het team. Met behulp van management coaching helpen we je de juiste balans te vinden.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

haltra31925

Onze bouwstenen

Bestuur

In deze bouwsteen van management coaching laten we je je persoonlijke managementstijl ontdekken en gaan we dieper in op managementvaardigheden. Zo leid je je teams naar de beste resultaten.

Lees meer over bestuur

Planning

Je bent met zoveel tegelijk bezig dat efficiëntie erbij inschiet. Herkenbaar? Haltra840 helpt je met planning management de juiste balans te vinden tussen tijd, mensen en budget.

Lees meer over planning

Financieel en juridisch advies

Als bedrijfsleider wil je dat je bedrijf winst maakt. Wij geven je financieel en juridisch advies zodat je bedrijf op een gezonde manier kan groeien.

Lees meer over financieel en juridisch advies

Retentiemanagement

Gemotiveerde werknemers zijn een van de belangrijkste ingrediënten voor bedrijfsgroei. We ondersteunen je om retentiemanagement doeltreffend te ontwikkelen.

Lees meer over retentiemanagement

Benieuwd naar management coaching?

In onze sessies met ervaren coaches brengen we je capaciteiten als manager naar een hoger niveau. Zo laten we je met vertrouwen een gezonde groei tegemoet gaan. Contacteer ons nu.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
haltra31698