Ondernemer

Opportuniteiten, tegenslagen, successen, onverwachte gebeurtenissen, belangrijke knopen die moeten doorgehakt worden: het leven als ondernemer verloopt met ups en downs. Met behulp van ondernemerscoaching bereiden we je voor op deze schommelingen, helpen we je bedrijf met (personal) branding en brengen we je in contact met andere ondernemers.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

cobofisk-lifestyle125805

Onze bouwstenen

Risicomanagement

Een van de pijlers van ondernemerscoaching is risicomanagement. We helpen je risico’s in kaart te brengen en te analyseren. Op die manier vermijd je zoveel mogelijk onaangename verrassingen en weet je hoe je je kunt wapenen.

meer te weten komen?

Ondernemersnetwerk

Samen ben je sterker. Wij moedigen ondernemers zoveel mogelijk aan om kennis uit te wisselen door hen met elkaar in contact te brengen en een sterk ondernemersklimaat te onderhouden.

iets voor jou?

Fusie, overname, investering

Een gecoördineerde overname, een vlekkeloze fusie of een slimme investering: de experts van Haltra840 staan je bij met raad en daad om deze processen feilloos te laten verlopen.

Lees meer over fusie, overname en investering

Branding

Vergroot je naamsbekendheid, definieer je bedrijfsidentiteit, geef persoonlijkheid aan je bedrijf of merk. Wij ondersteunen je zodat het totaalplaatje perfect klopt.

Lees meer over branding

Klaar om een topondernemer te worden met ondernemerscoaching?

Met ondernemerscoaching krijg je meer vertrouwen en zetten we je op weg om gestage winst te boeken. Profiteer daarom van de jaren ervaring van de Haltra840-medewerkers. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
haltra31698