Coaching

Van ’s morgens vroeg aan de slag: plannen, brandjes blussen, klanten tevreden houden, leveranciers bellen, personeel aan de slag houden, noem maar op. En dan is er nog de administratie die niet of zelfs nooit helemaal op punt geraakt. Met als gevolg betalingsuitstel, geen doorzicht in de boekhouding, misverstanden, stress en wrevel.
Samen met Haltra840 maak je niet alleen snel een inhaalbeweging, maar helpen we je een systeem op te zetten zodat je zaakvoering (bijna) op wieltjes loopt.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

haltra31793

Hoe gaan we te werk?

Zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Dit motto is eeuwenoud, maar nog steeds relevant – zeker bij de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Ook de dag van vandaag is het belangrijk om je bewust te zijn van je eigen sterktes en zwaktes en om te weten te komen wat je tegenhoudt om de beste versie van jezelf te zijn. Samen met jou gaan we op zoek naar je kernwaarden. Wat vind jij belangrijk en waarom ga je op een bepaalde manier om met personen of situaties?

Wie anderen wil leiden, moet eerst zijn eigen meester worden.

(P. Massinger, Engels schrijver)

Het is daarbij essentieel ook je zwaktes te erkennen, maar je er niet blind op te staren. Bij trainingen om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen wordt vaak gefocust op zwakke punten en tekortkomingen. Ze accepteren is belangrijk, maar bij Haltra840 focussen we op je sterktes en het verder ontwikkelen daarvan. Dat werkt motiverender dan te veel inzoomen op zwakke punten. Bovendien is verder bouwen op je talenten effectiever.

Voordelen van een training persoonlijk leiderschap

haltra31803
Je leert jezelf door en door kennen en krijgt een goed beeld van je talenten, waarden en normen, drijfveren…
Je handelt effectiever en doordachter in moeilijke situaties als bedrijfsleider.
Je laat oude (negatieve) automatismen los en ontwikkelt nieuwe, efficiënte denkpatronen.
Je voelt je zelfverzekerder in lastige situaties en hebt het gevoel dat je in control bent.

Wil jij groeien als bedrijfsleider én als persoon?

Ontdek dan zeker ook onze andere diensten (conflictbemiddeling, sparring, communicatie) waarin we vooral de nadruk leggen op jou als mens of ga meteen door naar de contactpagina voor een gratis kennismakingsgesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
haltra31698