Financieel en juridisch advies

Voor de buitenwereld leeft elke ondernemer een welstellend bestaan . De realiteit leert ons echter dat niks minder waar is. Ondernemen in België is niet alleen complex, maar kost ook handenvol geld. Samen met ons team bekijken en analyseren we jouw situatie om snel tot een beter en stabieler financieel resultaten te komen. En dat op lange termijn.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

steven-kleur

The law: it has honoured us; may we honour it.

(Daniel Webster, Amerikaans politicus)

Ook bij de overname van een kmo is financieel en juridisch advies aangewezen. Zowel fiscaal als wettelijk gezien is dit moeilijke materie waarbij een haalbaarheidsstudie op zijn plaats is. Meer informatie vind je alvast op onze pagina over overnames, fusies en investeringen. Heb je te maken met een geschil waarbij een rechtszaak onafwendbaar lijkt? Wij adviseren je welke strategische keuzes je best maakt of bieden soelaas bij conflictbemiddeling.

Daarnaast staan we steeds aan je zijde bij belangrijke financiële beslissingen. Onze experts staan klaar met praktische tips en duidelijk advies zodat je goed gefundeerde beslissingen kunt nemen.

Voordelen van professioneel financieel en juridisch advies voor kmo’s

haltra31974
Dankzij ons uitgebreide netwerk beschikken we over veel kennis en weten we bij wie we moeten aankloppen voor gespecialiseerd advies.
Je krijgt juridisch en financieel onderbouwd advies op maat waardoor je de haalbaarheid van veranderingen of beslissingen accuraat kan inschatten.
Je bent beter gewapend tegen onvoorspelbare factoren.
Je kan erop vertrouwen dat belangrijke details niet over het hoofd worden gezien.

Sta jij voor een grote beslissing als bedrijfsleider?

Zulke ingrijpende gebeurtenissen zijn altijd spannend en zeker als je de financiële en juridische impact moeilijk kan voorspellen. Raadpleeg dan zeker de experts van Haltra840 voor financieel en juridisch advies voor kmo’s zodat je met een gerust gemoed knopen kan doorhakken. Contacteer ons nu voor een gratis kennismakingsgesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
haltra31698