Bestuur

Als bedrijfsleider wordt er van je verwacht sterk in je schoenen te staan. Maar het is nu eenmaal menselijk om af en toe onzeker te zijn en aan jezelf of aan je keuzes te twijfelen. Bij sommigen zit het in hun bloed, anderen zijn het geworden vanuit hun stiel, hun passie. Het goede aan managementvaardigheden is dat je ze kan verbeteren en aanscherpen. Ze helpen je niet alleen de dagelijkse efficiëntie te optimaliseren, maar ze stralen ook af op het imago van je bedrijf. Goed bestuur straalt af op je klanten, leveranciers, financiers of potentiële werknemers. Haltra840 staat je daarin bij, steunt je en denkt mee.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

luc

Kenmerken van een goed bestuur

Als bedrijfsleider van een kmo of manager van een team vervul je meerdere rollen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, je bent bestuurder en zorgt ervoor dat je bedrijf future-proof is, je investeert geld in je bedrijf en tegelijkertijd ben je ook gewoon een collega bij wie je werknemers moeten terechtkunnen. Het vergt best wat flexibiliteit om vlot te kunnen switchen tussen deze rollen. De belangrijkste vaardigheid die je als manager of bedrijfsleider moet hebben is misschien wel aanpassingsvermogen.

Management is doing things right, leadership is doing the right things.

(Peter F. Drucker, Amerikaans professor)

Samen met Haltra840 op weg naar een straffe managementstijl

In onze sessies leren we je hoe je je teams naar optimale resultaten leidt door te analyseren, bij te sturen en nieuwe technieken toe te passen. Zo ontwikkelen we jouw persoonlijke managementstijl. Dé beste managementstijl bestaat namelijk niet. De best bij jou passende wel. Daarnaast is het belangrijk om steeds op de hoogte te zijn van recente wetgeving en om een goed inzicht te hebben in je cijfers. Dankzij onze jarenlange ervaring bij boekhoudkantoor Cobofisk kunnen we je ook bij dit aspect van bestuurskunde bijstaan.

Voordelen van een goed bestuur

banner-default
Je begeleidt je werknemers met meer zelfvertrouwen en weet je goed te positioneren binnen je bedrijf.
Degelijk bestuur bevordert de continuïteit en de duurzame ontwikkeling van een onderneming. Je bedrijf kan op een gezonde manier groeien.
Je versterkt het vertrouwen van de stakeholders.
Het zorgt ervoor dat je in crisissituaties effectiever kan handelen.

Ontwikkel bij ons je managementvaardigheden en leid je bestuur in goede banen

Er komt heel wat kijken bij een efficiënt bestuur van een onderneming. Er zijn nogal wat zaken om tegelijk rekening mee te houden terwijl je de menselijke kant nooit uit het oog mag verliezen. De vele aspecten van bedrijfsvoering op een efficiënte manier laten balanceren is geen sinecure. Ben je manager van een kmo in de regio Oost- of West-Vlaanderen en heb je nood aan advies? Twijfel dan niet om ons te contacteren.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
haltra31698