Planning

Als manager van een kmo is het goed mogelijk dat je op een bepaald moment het overzicht wat verliest of niet weet waarom het maar niet draait zoals het zou moeten. Heb je je projectplanning al eens onder de loep genomen? Plannen gaat om de juiste balans vinden tussen tijd, mensen en geld. Zonder goede balans kan je geen maximale efficiëntie bereiken. Laat je daarom adviseren door de specialisten van Haltra840 op het vlak van planning management. Zo ben je steeds goed op de hoogte van de voortgang van projecten.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

haltra31950

Waarom is planning management belangrijk?

Elk bedrijf heeft bepaalde doelstellingen die het moet bereiken. Een project voor een bepaalde datum afronden, een bepaalde omzet kunnen voorleggen met het oog op een investering, meer werknemers aannemen… Om die doelstellingen te bereiken maak je best een plan op.

Planning is bringing the future into the present so that you can do something about it now.

(Alan Lakein, Amerikaans schrijver)

Plannen is deels inschatten en deels analyseren. Daarvoor is ervaring uit het verleden essentieel maar moet je ook vooruit kunnen kijken. Maar hoe goed je plan ook in elkaar zit, de kans dat je je project kan afwerken zonder wijzigingen aan te brengen is klein. Er duiken altijd onverwachte factoren op. Bij goed planning management kan je die in de mate van het mogelijke voorspellen en er op inspelen. Een degelijke risicoanalyse kan daarbij helpen.

Voordelen van goed plannen

haltra31793
Een overzichtelijke planning geeft je een goed beeld van de haalbaarheid van een project.
Planning management stelt je in staat je processen te optimaliseren doordat het pijnpunten blootlegt.
Een project verloopt sneller en efficiënter wat weer kosten bespaart.
Een uitgetekende projectplanning oogt professioneler tegenover je klanten.

Laat je bijstaan door de adviseurs van Haltra840

Met de sessies planning management van Haltra840 leer je hoe je je bedrijf laat groeien door middel van een slim uitgedachte planning. Onze adviseurs hebben pakken ervaring in verschillende soorten bedrijven in uiteenlopende sectoren. Samen brengen we jouw bedrijf naar de top. Aarzel niet om ons te contacteren voor een gratis kennismakingsgesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
haltra31698