Ondernemersnetwerk

Een van de belangrijkste aspecten op weg naar groei is samenwerken, maar net die schakel wordt vaak vergeten of als minder belangrijk ervaren. Nochtans kan je je onderneming een pak vooruit helpen door waardevolle ervaringen uit te wisselen, kennis te delen en nieuwe contacten te leggen. Er zijn heel wat kmo’s die het alleen niet redden tegen grote multinationals. Wij moedigen bedrijfsleiders daarom aan om de krachten te bundelen. Via ons ondernemersnetwerk brengen we kmo’s met elkaar in contact met het oog op systematische en duurzame groei.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

businesseminar_growl-113

Samen op weg naar groei

Ondernemers in België werken al vrij goed samen. Zo staat ons land steevast in de top vijf in Europese rapporten die samenwerking tussen bedrijven onderling onderzoeken. Maar er kan altijd nog meer gebeuren. Met Haltra840 willen we in de regio Oost- en West-Vlaanderen een nog sterker ondernemersklimaat creëren. Dat willen we onder andere bereiken met expert talks en door bedrijven met elkaar in contact te brengen. Wij geloven namelijk dat kennis delen en ervaringen uitwisselen een uitstekende katalysator kan zijn voor economische groei. Iemand kennen brengt je vaak meer op dan iets kennen.

Competition makes us faster; collaboration makes us stronger.

(onbekend)

Daarnaast kan het nooit kwaad eens een nieuw licht op de zaak te werpen. Door de kritische blik van een collega-ondernemer als sparringpartner kan je tot nieuwe, zeer waardevolle inzichten komen. En die collega-ondernemer hoeft geen directe concurrent te zijn. We merken dat succesverhalen net ontstaan door kennisoverdracht van bedrijven uit uiteenlopende sectoren.

Voordelen van een ondernemersnetwerk voor kmo’s

haltra31890
Je leert tal van nieuwe mensen kennen met verschillende expertises waardoor je je eigen kennis fors uitbreidt.
Je krijgt nieuwe inspiratie door kritische feedback van concullega’s.
Je vergroot je naamsbekendheid.
Je groeit samen en bouwt vertrouwen op.

Deel jij je kennis?

Wil jij Haltra840 ook transformeren tot hét kenniscentrum voor kmo’s bij uitstek? Wil je in contact komen met een partner met heel specifieke kennis? Deel dan je ervaringen met anderen en profiteer van hun kennis via het ondernemersnetwerk van Haltra840. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
haltra31698